Zonnig geel

zonwering geplaatst 2022

Heerlijk zo'n groot zonnescherm waar je lekker koel onder kunt zitten en het blijft ook nog een stuk koeler in huis. De zonnig-gele kleur geeft een gouden gloed, alles ziet er vrolijker uit. 

Deze zonwering hangt weer voor jaren!

Zonnescherm in trendy antraciet

zonwering geplaatst 2022

Passend bij de woning, dat is heel belangrijk. Het is nogal een verschil of je een jaren 30 woning hebt of een moderne woning. Dit zonnescherm in Antraciet laat de woning tot zijn recht komen. En uiteraard geeft het een heerlijke sfeervolle schaduwplek achter het huis.  


Wilt u ook zo'n mooi zonnescherm, bel dan met Frank: 06-131 808 59

Plaatsen schuifdeur zwart

ruimte maken 2022

"Doordat de deur naar binnen draait, kan er geen eethoek in de kamer staan" Dat was het probleem. En Frank heeft altijd creatieve oplossingen voor problemen. Zo'n zwarte schuifdeur is niet alleen heel trendy en prachtig om te zien, maar geeft ook heel veel extra ruimte in de woonkamer.  De hele ruimte lijkt nu groter, het is een echte upgrade.

Frank komt graag ook eens bij jou kijken, voor een creatieve woon-oplossing.

Gas besparen

met de juiste zonwering (uhhh kou-wering)  2022

Met goede rolluiken hou je in de zomer de warmte lekker uit je huis.  Maar ook in de winter hou je de kou buiten en dat scheelt!  Zeker nu de gasprijzen zo hoog zijn. (en dan hebben we het nog niet eens over de inbraakpreventie...)

Frank weet nog wel meer tips om de energiekosten in de hand te houden.

Wil je weten wat bij jou thuis de mogelijkheden zijn, stuur dan een mail naar info@frankrutgers.nl Dan maakt Frank een afspraak met je, om bij jou te komen kijken. 

De mooiste inbouwkasten

Gave interieuroplossingen 2022

Deze week een paar mooie opdrachten voor inbouwkasten. Antraciet is wel de trend op dit moment, gecombineerd met zonnegoud, aardegroen,  of natuurlijke materialen zoals bamboo.  Fijn om aan deze sfeermakers in huis mee te mogen denken.  Onze projecten


Kijk wat we hebben bereikt